GRIP OP JE WEBSITE

Je website wordt opgebouwd in een test-site. Je krijgt de URL van deze site zodat je “live” kunt meekijken. Gaat er iets niet naar je zin of mis je iets dan kun je daar meteen op reageren. Zo worden teleurstellingen achteraf voorkomen want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je aan het einde van de rit de website krijgt die je wil.

HET ONTWERP

Een nieuwe website of een bestaande website vernieuwen brengt behoorlijk wat werk met zich mee. Als eerste is het belangrijk om overzicht te krijgen van de inhoud van je site.  Teksten, beeldmateriaal, formulieren…  Wat is je doelgroep. Wat zijn je wensen.  Aan de hand van al deze informatie maak ik een eerste opzet voor de navigatie.

mouse-min   TEST SITE

Tevreden met de eerste opzet van je website dan krijg je van mij de URL van een van mijn test-sites. Ik wil namelijk graag dat je meekijkt tijdens het opbouwen van je site. Dat vind ik belangrijk omdat tijdens het opzetten van een site dingen soms anders uitpakken dan van te voren bedacht. Door een test site te gebruiken zie je meteen wat er gebeurt en kunnen tijdens de realisatie al gebruikersonderzoekjes worden uitgevoerd. Zo is altijd duidelijk wat er gebeurt en zijn er geen verassingen achteraf. 

LIVE

Zodra je site klaar is om ‘live te gaan” maken we een afspraak voor een korte training. Ik laat je zien hoe je site werkt en wat je er allemaal mee kan. En mocht je iets vergeten zijn kun je het eenvoudig terugvinden in de gebruikershandleiding die ik op een beveiligd deel van je site zet. Weet je het echt helemaal niet meer! Dan kun je altijd contact opnemen.

   WEBSHOP

Productfoto’s, betalingen, btw instellingen, facturen, retourneren, algemene voorwaarden, veiligheid … het hoort er allemaal bij.
Voor een succesvolle webshop, is een gestructureerde afhandeling van het logistieke proces en het optimaal inrichten van je webshop dus heel belangrijk. Een goed begin is het halve werk.

   PLUGINS

Alle websites worden standaard opgeleverd met drie superhandig en onmisbare plugins.
SEO is het een hulpmiddel dat jou helpt je content te optimaliseren en je vindbaarheid te vergroten.
 Analytics geeft je een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen en pagina weergaves. Aan de hand van deze informatie kun je eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van je website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.
Security plugin. WordPress, themes en plugins krijgen regelmatig een update. Vaak bedoeld om een beveiligingslek te dichten. Alleen dat al is een goede reden om een beveiliging plugin te installeren; deze stuurt je namelijk automatisch een mailtje als er een update beschikbaar. Daarnaast worden hackers en bots geblokkeerd en wordt je site ook dagelijks volledig automatisch gescand op virussen en andere problemen.