Zelf doen of uitbesteden

Wil je meer controle over je eigen WordPress website? Niet meer afhankelijk zijn voor iedere kleine aanpassing. Of heb je er liever geen omkijken naar.

icon_notes   ZELF DOEN

WordPress is gemakkelijk zelf bij te houden, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Is je site door mij opgezet is een training inbegrepen. Ik laat je zien hoe je alles werkt en wat je er allemaal mee kan. En mocht je iets vergeten zijn kun je het eenvoudig terugvinden in de gebruikershandleiding die ik op een beveiligd deel van je site zet.

  icon_talk TRAINING

Weet je het echt helemaal niet meer! Dan is een individuele training misschien iets voor jou. Voor iedereen die een WordPress website heeft en wil bijblijven, bijleren of een opfriscursus kan gebruiken. Waar alle aandacht voor jouw site is en je terecht kunt met alle vragen waar je niet uitkomt. Updaten,  afbeeldingen plaatsen, een galerie, SEO tips, back ups maken, een extra pagina of hoe je statistieken kunt bijhouden met Google Analytics.  Wat zijn de beste plugins voor bijvoorbeeld formulieren of hoe pas je je sidebar aan.

icon_cost  KOSTEN

Een individuele training start in overleg, wanneer en waar het jou uitkomt. De tijd is afhankelijk van je wensen, de kosten dus ook. We spreken jouw vragen van te voren even door zodat we jouw tijd effectief gebruiken. Meestal kunnen in een paar uurtjes de meeste vragen beantwoord worden De kosten zijn € 55,- (excl. btw) per uur.

icon_cup   UITBESTEDEN KAN OOK

Vooral geschikt voor ondernemers met weinig tijd. Als er maar een paar wijzigingen per jaar zijn en je niet al te vaak onderhoud hoeft te doen kan er veel tijd gaan zitten in het opnieuw uitzoeken hoe het nu ook alweer zat. Het toevoegen van een nieuwe collectie in je webshop bijvoorbeeld kan een hoop tijd in gaan zitten, tijd die je misschien ergens anders beter aan had kunnen besteden. Dan kan het uitbesteden van onderhoud zinvol zijn.

Voor aanmelden of meer informatie mail naar info@brigitvarenkamp.nl