Flexwerkplekken in Rotterdam met WiFi, stopcontacten en goeie koffie | Brigit Varenkamp

Flexwerken in Rotterdam #1

BrigitSTORY

*Updatet 09 / 2021

Zes Rotterdamse flexwerkplekken met wifi, stopcontacten en ☕

Bent je je [thuis]kantoor zat. Even de deur uit. Stukje schrijven of je mail beantwoorden met een lekker bakkie pleur. Koekje erbij? Goed idee maar waar ga je heen?

Heilige Boontjes

Wat krijg je als een agent en een ouwe boef besluiten dat re-integratie beter, duurzamer en vooral leuker kan? Dan krijg je Heilige Boontjes en wel het soort die straffe bakkies troost kunnen zetten. Goeie koffie drinken én bijdragen aan kansen voor kwetsbare Rotterdamse jongeren.

* Je kan nu ook een nachtje brommen in de Penthouse Prison, een bed & breakfast in het cellencomplex van het voormalige politiebureau.

Heilige Boontjes
Eendrachtsplein 3 (voormalige politiebureau)
Rotterdam Centrum

Bonza

In het Zomerhofkwartier (ook wel ZoHo genoemd) in Rotterdam-Noord, zit Bonza. Een flexwerk- en ontmoetingsplek, materialenbibliotheek en inspiratieplek voor ontwerpers en architecten. In het pand is gratis wifi aanwezig, er zijn voldoende stopcontacten en duurzame koffie van This Side Up

Bonza
Zomerhofstraat 71
Rotterdam Noord

Caffè Booon

In de Proveniersstraat, aan de achterkant van het Centraal zit Caffe Booon. Ooit een publiek geheim nu een hot-spot in de buurt. In de ochtend is het hier heel goed toeven met je laptop en een espresso ernaast.

Caffè Booon
Proveniersstraat 31
Rotterdam Centrum

Urban Espresso Bar (UEB)

Een cappuccino met een dikke schuimlaag, zo eentje waar je je kopje leeg lepelt aan het einde. In West bij de Urban Espresso Bar (UEB) weten ze hoe dat moet. Prima plek ook voor een werkoverleg, op het terras lekker in het zonnetje op een van de leukste stukjes van de Nieuwe Binnenweg. Oh ja die klassieke ham-kaas tosti, doen!

Urban Espresso Bar (UEB)
Nieuwe Binnenweg 263
Rotterdam West

De Stationshuiskamer

Trein gemist of vertraging. In de huiskamer op Rotterdam CS zit je goed. Zoek vooral een plekje bij het raam met uitzicht op de stationshal. Ook leuk als je niet met trein gaat. De wifi verbinding is super snel, er zijn voldoende stopcontacten en de koffie kan ook to-go.

De Stationshuiskamer
Centraal station Rotterdam
Rotterdam Centrum

Man met Bril

Flexwerken tussen branders, en balen bonen onder de Hofbogen in ‘t Oude Noorden van Rotterdam. Er is wifi en slimme USB-poorten waarmee je smartphone of tablet kan opladen. En natuurlijk koffie van Man Met Bril.

Man met Bril
Vijverhofstraat 70
Rotterdam Noord

meer koffie & flexwerkplekken in Rotterdam #2