Flexwerken Rotterdam | Brigit Varenkamp

Flexwerken in Rotterdam #2

Brigit STORIES

5 Flexwerkplekken, inloggen, koffie en aan de slag.

Tijd  voor een aanvulling op  Flexwerken in Roterdam #1  want ‘verandering van spijs doet eten’ dus waarom zou een nieuwe locatie met koffie niet een productiever uurtje opleveren dan thuis naar je computer blijven staren als je er even niet meer uitkomt.

1.Nonno

Mijn nieuwe favoriet is mr NonNo op het Middellandplein 18a in West. Een super fijne plek voor een bespreking of een middagje werk. Als je geluk hebt kun je zelfs boven nog een zitzak bemachtigen voor het ultieme relaxwerken.  Ze hebben lekkere koffie,  verse sapjes en smoothies. Je kunt er ontbijten en lunchen, vlees, vegetarisch én vegan. Mijn favoriet? Zonder twijfel “all the good stuff on a pancake”.

2. Coppi

Coppi Koffie en Fietsen

Ik ben een groot voorstander van werken tijdens het wachten. Op de trein, op je was of tot je fiets gerepareerd is. Coppi op de Bergweg en Bike Baik Fiets reparaties om de hoek in de Vijverhofstraat hebben wat mij betreft een perfecte samenwerking. Maak wel een afspraak als je je fiets wilt laten reparen.

3. Noc Noc

Noc Noc

Op de Botersloot vlakbij de Markthal vindt je NOC NOC. Bonen kies je van het bord bij de deur en voor de liefhebbers kun je je latte ook met soya of havermelk krijgen. Jammer dat ik hier niet het eerst naartoe ben gegaan want het ontbijtje ziet er supergoed uit. Of het laatst want dan had ik de finishing touch kunnen vieren met een glas wijn. NOC NOC is een prima plek om een uurtje te werken en het uitzicht op de (groene) parkeerplaats is best prettig als je snel afgeleid bent.

4. Rotterdamse Schouwburg

Met stip op nummer een stond de afgelopen zomer de foyer van de Schouwburg aan het Doelenplein. Want behalve lekker centraal, rustig, grote tafels, wifi en voldoende stopcontacten was het er heerlijk KOEL! Koffie bestel je bij het theatercafe Floor het cafégedeelte wat direct grenst aan de foyer.

*Neem wel een verlengsnoertje mee als je een macbook hebt want die oplader past niet in alle stopcontacten.

5. Het Nieuwe Kantoor

Aan de voet van de Erasmusbrug en een aanrader als je een hele dag door wil werken is Het Nieuwe Kantoor. Een plek in het flexwerk-gedeelte (met supersnel internet) heb je vanaf €2,75 per uur of €15,-per dag. Je kunt ook een heel kantoor huren als je bijvoorbeeld een training geeft of een overleg of vergadering hebt.