Jens Advocaten Website

Jens Advocaten

Brigit PORTFOLIO

Problemen zijn er niet om moeilijk over te doen, maar om opgelost te worden! Het leveren van een hoge kwaliteit aan juridische bijstand is voor JENS geen doelstelling maar een minimumvereiste. Daarbij spreken zij heldere taal en durven nog niet gebaande wegen te betreden, maar wel altijd met uw belang als hoogste prioriteit. Omdat ieder bedrijf een eigen cultuur en structuur heeft, spelen uw identiteit en specifieke belangen tevens een grote rol in onze wijze van optreden en adviseren. JENS kent haar cliënten èn de branche.

*Jens Advocaten houdt zich ondermeer bezig met de nieuwe wet DBA, de artikelen die Sacha Jansen daarover publiceert zijn voor iedere ZZPer zeker de moeite van het lezen waard.

Sweet nothing

“Ik kan Brigit Varenkamp van harte aanbevelen als u een nieuwe of verbeterde website wenst. Brigit begrijpt wat haar klant wenst. Ze denkt mee, is pro-actief en is duidelijk in haar presentatie en uitleg. Ze levert wat je zoekt en dat tegen een zeer schappelijke prijs. Vijf uit vijf sterren dus! “

– Sacha Jansen van JENS advocaten

www.jensadvocaten.nl

Het logo is gemaakt door Danielle Henger van Rijssen