Alle handige links bij elkaar

Alle links in één handig overzicht

 The Link List is here to help.

Als bedrijfs én website eigenaar heb je waarschijnlijk al genoeg te doen. Vandaar in een overzicht alle handige, leuke en inspirerende links die je op deze site kunt vinden.

Een korte inleiding over webfonts

WordPress ABC

Voor iedereen die geen zin om voor iedere onbekende of vage term in de wordpress handleiding te duiken, een alfabetische woordenlijst van veelgebruikte WordPress termen en uitdrukkingen. Met een begrijpelijke uitleg en hier en daar een link voor meer informatie.
Voor de Engelse én Nederlandse  Wordpress versie.

Theater de Vaillant | Tafel Project

Rijksstudio

Het Rijksmuseum heeft 200.000 kunstwerken uit de collectie online beschikbaar heeft gesteld. Gratis te bekijken en te downloaden en iedereen mag er mee doen wat hij of zij wil.

"Als je het melkmeisje van Vermeer op toiletpapier wilt afdrukken, ga je gang. Maar download wel even de afbeelding bij het Rijksmuseum, daar vind je de hoogste resolutie en de beste kwaliteit”.
-  Taco Dibbets, directeur van het Rijksmuseum

OREGAMI ANIMALS Icon Set

thenounproject.com

"things such as airplaines, bicycles and people."

Het Noun-project is een website met icons [pictogrammen] & symbolen. Gemaakt en geüpload door grafische ontwerpers over de hele wereld. Het project is opgezet uit frustratie vanwege het gebrek aan een centrale opslagplaats en fungeert zowel als een hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar typografische symbolen als een ontwerp geschiedenis van het genre. Voor werkelijk ieder onderwerp is hier wel een icon te vinden.