ONDERHOUD

ZELF DOEN

BACKUP, UPDATE & CHECK

Zodra je site wordt opgeleverd laat ik je zien hoe je je website onderhoud en hoe alles werkt. En mocht je iets vergeten zijn kun je het eenvoudig terugvinden in de gebruikers handleiding.


Ook als je niets nieuws hebt toe te voegen aan je website is het verstandig om minstens een keer per maand in te loggen. Maak een backup en voer alle beschikbare updates uit. Zo voorkom je dat je site crasht of gehacked wordt. Verwijder ongebruikte plugins, ze vertragen en maken je website gevoeliger. Zorg ook dat je altijd de laatste versie van het standaard WordPress theme als hebt. Als er, om wat voor reden dan ook, iets mis gaat, het standaardthema in ieder geval je inhoud weergeeft.


WORDPRESS HANDLEIDING

CONTENT

CHECK JE TEKSTEN EN AFBEELDINGEN

Verwijder foto’s die je niet gebruikt. Kijk na of er geen te grote bestanden zijn en zorg dat de foto’s een z.g. alt-text hebben. Loop je pagina’s na, klopt alles nog? Staan er misschien nog ergens evenementen of aanbiedingen die allang geweest zijn? Hoe staat het met je links, verwijzen ze nog naar de juiste pagina’s? Is je contact informatie nog up to date en klopt het jaartal in je copyright-regel nog?


En nu je toch bezig bent, gebruik de handleiding voor het schrijven van webteksten en plaats weer eens wat nieuws op je site.


TRAINING

INVOLVE ME AND I WILL UNDERSTAND

Heb je al een wordpress website en weet je het even niet meer! Dan is een individuele training misschien iets voor jou. Voor iedereen die wil bijblijven, bijleren of een opfriscursus kan gebruiken. Waar alle aandacht voor jouw site is en je terecht kunt met alle vragen waar je niet uitkomt. Updaten, afbeeldingen plaatsen, een galerie, SEO tips, back ups maken, een extra pagina of hoe je statistieken kunt bijhouden met Google Analytics. Wat zijn de beste plugins voor bijvoorbeeld formulieren of hoe pas je je menu of sidebar aan.


UITBESTEDEN

WEINIG TIJD OF GEEN ZIN

Het toevoegen van een nieuwe collectie in je webshop, foto’s toevoegen, het team aanpassen, allemaal tijdrovende klusjes. Ook als het maar een paar wijzigingen per jaar zijn. Want hoe zat het nu ook alweer met die backup en hoe konden er nu ook alweer foto’s aan de gallerie worden toegevoegd? Allemaal tijd en moeite die je misschien beter ergens anders aan had kunnen besteden.


Een onderhouds service haalt je een hoop werk uit handen. Backup, updates van WordPress, plugins en je Theme, aanpassingen en andere kleine klusjes … al vanaf €20,- per maand heb je daar geen omkijken meer naar.


BEKIJK DE ONDERHOUDS PAKKETTEN


contact gegevens

info@brigitvarenkamp.nl
+31-(0)6-48067106
van Weelstraat | Rotterdam

btw nr. NL 1222.19.673B01
kvk 24458283


Een vraag of wil je weten wat ik voor jou kan doen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.


CONTACT