ONDERHOUD


Back-ups maken, updaten, een nieuwe collectie in je webshop toevoegen, een nieuwe pagina, je foto’s optimaliseren, SEO teksten aanpassen ...

Een onderhouds abonnement voor je wordpress website.

Photo by Joe Hu on Unsplash

ONDERHOUDS ABONNEMENT

ALS JE WEINIG TIJD HEBT (OF GEEN ZIN)

Er kan een hoop tijd gaan zitten in het onderhouden van je website ook als het maar een paar wijzigingen per jaar zijn. Want hoe zat het nu ook alweer met die backup en hoe moest je nu ook alweer foto’s aan de gallerie toevoegen? Allemaal tijd en moeite die je misschien beter ergens anders aan had kunnen besteden. Een onderhouds-abonnement haalt je een hoop werk uit handen en heb je al voor een klein bedrag per maand. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date is en kan jij je weer focussen op datgene waar jij goed in bent.


BEKIJK DE ONDERHOUDS PAKKETTEN

ZELF DOEN kan ook

JE EIGEN WORDPRESS WEBSITE BEHEREN

Zodra je site wordt opgeleverd laat ik je zien hoe je je website kunt onderhouden. En mocht je iets vergeten zijn kun je het eenvoudig terugvinden in de gebruikers handleiding.


BACKUP, UPDATE & CHECK

Ook als je niets nieuws hebt toe te voegen aan je website is het verstandig om minstens een keer per maand in te loggen. Maak een backup en voer alle beschikbare updates uit. Zo voorkom je dat je site crasht of gehacked wordt. Verwijder ongebruikte plugins, ze vertragen en maken je website gevoeliger. Zorg ook dat je altijd de laatste versie van het standaard WordPress theme hebt. Als er, om wat voor reden dan ook, iets mis gaat, dan laat het standaardthema in ieder geval je inhoud zien.


CHECK JE TEKSTEN, LINKS & AFBEELDINGEN

Verwijder foto’s die je niet gebruikt. Kijk na of er geen te grote bestanden zijn en zorg dat de foto’s een z.g. alt-text hebben. Loop je pagina’s na, klopt alles nog? Staan er misschien nog ergens evenementen of aanbiedingen die allang geweest zijn? Hoe staat het met je links, verwijzen ze nog naar de juiste pagina’s? Is je contact informatie nog up to date en klopt het jaartal in je copyright-regel nog?


En nu je toch bezig bent, gebruik de handleiding voor het schrijven van webteksten en plaats weer eens wat nieuws op je site.


WORDPRESS HANDLEIDING

TRAINING

INVOLVE ME AND I WILL UNDERSTAND

Heb je al een wordpress website en weet je het even niet meer! Dan is een individuele training misschien iets voor jou. Voor iedereen die wil bijblijven, bijleren of een opfriscursus kan gebruiken. Waar alle aandacht voor jouw site is en je terecht kunt met alle vragen waar je niet uitkomt. Updaten, afbeeldingen plaatsen, een galerie, SEO tips, back ups maken, een extra pagina of hoe je statistieken kunt bijhouden met Google Analytics. Wat zijn de beste plugins voor bijvoorbeeld formulieren of hoe pas je je menu of sidebar aan.

 

Neem voor meer informatie en/of prijzen vrijblijvend contact op.
Heb je vragen, wil je weten wat ik voor jou kan doen
of wil je gewoon even kennismaken?


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP